Senast uppdaterat

2011-06-23

VÄLKOMMEN

Vår ambition är att skapa en klubb som gagnar alla medlemmar inom Svenska Citroënklubben, hemmahörande i Gävleborgs Län.

-----------------------------------------------------------------------

OBS!

Den 5 Juli på eftermiddagen/kvällen tänkte vi ha en utflykt till Storvik för veteranbilsträffen.

Mer än så vet jag inte. Kontakta Elena för mer info. /Peter

 

 

 

Hej allihop!

På  årsmötet i Enånger den 15 maj för lokalavdelningen Gävleborg bestämdes att vi  ska upplösas som formell lokalavdelning. Det kommer att klubbas på RIksårsmötet i sommar också.
 
Det betyder att vi inte har någon styrelse längre, inga årsmöten, ingen egen kassa. Men undertecknad och Hans Dahlin kommer att fortsätta som kontaktpersoner.
 
Aktiviteter kommer dock att hållas som förut, men istället för att göra utskick per mail/brev som förut kommer möten/träffar att skrivas in i Autogenial och på vår egen hemsida ( http://gavleborg.citroenklubben.com )
Där kan ni också skicka in foton eller annat genom att skriva till Peter Landquist ( peterlan001@yahoo.com ) som sköter hemsidan.
 
Från och med vecka 22 (alltså 1 juni ) kommer vi att ha möjlighet att träffas  onsdagar på Hemlingbystugan i Gävle från kl 18.30 till 20.00 (då stänger caféet) varannan vecka, alltså jämna veckor (förutom om det infaller på helgdag eller helgdagsafton).
Dessa tider kommer att hålla hela året är det tänkt. Förutom dessa tider för möten kan det alltså bestämmas olika utflykter och alla får komma med förslag till kontaktpersonerna. Cruisingen i Gävle den 7 maj var välbesökt och vi var 3 st 2cv som åkte varv efter varv denna kväll. Det är ett bra sätt att synas. Men det måste ju finnas fler städer med cruising, Åk ut och cruisa och tipsa gärna i förväg om detta på hemsidan t.ex.!
 
Jag får tacka för mig och hoppas att vi träffas på någon träff framöver.
 
Bästa citroënhälsningar
 
Elena Rossi Johansson

elena.rossi@telia.com

 

Loggan som tygmärke. Den kostar 75:-

 

Vår träff vid Hemlingbystugan den 23 oktober var trevlig. Vi fikade och pratade om våra bilar.

Lite bilder under "Foton"

 

Nästa träff blir den 11 december i Göranssons arena i Sandviken.

 

 

Styrelsen föreslog att vi skulle ha  baskrar med egen logga för Gävleborg. Mer om detta kommer också. Förslag till logga emottas gärna.

 

 

Nån som vill köpa en 2CV?

 

 

Rabatt hos Eriksson Bilteam.

Det är nu klart med rabatt för våra medlemmar på bildelar. Rabatten är 10%